De forskellige opfattelser og teorier om verdens skabelse er som et puslespil uden et billede på æsken – ingen kender udfaldet - for intet er bevist, så længe brikkerne til puslespillet ikke er lagt på plads. Man sætter derfor sit eget motiv op, indtil videre - som man nu engang forestiller sig, at det skal se ud.
Nu begynder man at placere brikkerne og at sortere dem. Nogle indeholder farver, der matcher himlen, andre vandet osv. (enhver som har prøvet at samle et puslespil ved hvad jeg taler om). Som processen skrider frem, finder man pludselig ud, af at den blå brik, som man troede hørte til himlen, egentlig hører til vandet, osv.
I de forskellige teorier ang. skabelsen findes der mange brikker, som mangler at blive lagt på plads, før man kan se det fulde billede. Her finder man efterhånden brikker i form af fossiler og andre artefakter… man begynder at placere dem, man kan placere, men der findes stadig utallige brikker, som ikke passer ind i billedet.
De brikker i puslespillet - som pt. ikke passer ind, smider man selvfølgelig ikke ud - og man lader heller ikke som om, de ikke er der – nej, man lægger dem lægger til side, med det formål at anbringe dem, efterhånden som man får mere lys over puslespillets sammenhæng.
Og sådan må det også være med evolutionsteorien. Derfor giver det ingen mening at forkaste de fund, som ikke passer ind i teorien… her må man i stedet lægge dem til side til senere brug. At påstå at disse brikker ikke har indflydelse på helhedsbilledet - er at påstå, at man selv kan bestemme billedet på æsken, før brikkerne er samlet - fordi man i sin arrogance allerede, på forhånd, har besluttet sig til, hvordan billedet skal se ud.
Nej, her bør man - indtil videre - også være åben over for andre muligheder og ikke kun gætte sig frem - for der kan jo også være andre løsninger, hvad angår verdens tilblivelse. Derfor må alt hvad der findes - inkl. alle fund bruges til samlingen af puslespillet. Det tror jeg kun vi alle kan blive enige om.
Forbudt arkæologi:
Og alligevel har videnskaben undladt mange af de fund, som ikke passer ind i deres evolutionsteori. I bogen ”Forbudt arkæologi” har Cremo /Thompson samlet disse tidligere fund sammen og har forsøgt at gøre brug af ”gamle brikker”, som blev forkastet - fordi de ikke passede ind i den teori, som den etablerede videnskab hælder til - nemlig evolutionsteorien. Her har de lavet en liste over de mange afvigende fund, som også har betydning for menneskets alder, men som er blev vraget (ca. 130-150 fund).
Men skal vi bare forkaste tidligere fund?